add a link

Adı Yok Dizisi izle

voeg commentaar toe
Fanpup says...
I remember visiting this website once...
It was called Adı Yok Dizisi 1.Bölüm izle, Adı Yok Son Bölüm
Here's some stuff I remembered seeing:
nin bayan başrol oyunculuğu için yapımcılarımızla anlaşmıştır.Dizimiz ile çalışmalar bütün hızıyla sürerken Pana Film şimdiye kadar yolun yüzdelik oranından örnek verecek olursak %20 kısmını tamamlamış oldu. Oyuncu kadromuzun tamamlanışı ve oyuncularımızın artık dizi ile ilgili büyük bilgiler elde ettikten sonra senaryo çalışmalarına geçildiği öğrenildi. Bunda kısa bir zaman içinde belki bir tanıtım fragmanı çıkabileceği anlamına geliyor. Sezin Akbaşoğulları, dizimizde güçlü bir bayan karakterine can verecektir. Hem güzel, hem de bütün erkeklerin arzularında olabilecek güzeller güzeli, cesaretli ve en önemlisi vicdanlı bir insanı oynayarak iyilerin yanında olacaktır.
de şuan karakter isimleri belirlenmese de bir sonraki makalemiz de hepsini toplu olarak yazacağız.
Akbaşoğulları, 1981 yılında, izmir\'de, dünyaya geldi. Tam bir İzmiri, yansıtan ve güzelliğiyle İzmir, güzeli denilebilecek cinstendir. Oyunculuk eğitimine diğer oyunculardan nazaran daha erken başlayıp liseden itibaren her zaman tiyatro adına eğitim aldı. Bunda onun göz önünde bulunup kısa bir zaman içinde istediği konuma ulaşmasını sağladı.
karakterimizin başarısı tamamen emek ve çalışmaya bağımlı olarak gelmiştir.
Adı Yok Oyuncusu Sezin Akbaşoğulları Bulunduğu Projeler!
2012 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ( En uzun vaadeli projesi ve en çok insanlar tarafından yüzü artık tanınıp, zaten professional oyuncu olsa da yine de büyük bir kitleyi daha kendine hayran bırakmıştır.
Etiketler: Adı Yok Dizisi, Adı Yok izle, Oyuncular, Sezin Akbaşoğulları Kimdir?
Henüz çok genç ve gençliği kadar güzelliğiyle adından söz ettiren  
Sümeyra Koç, artık kendini ispatladığı için yıldızlar geçiti olan dizi kadromuze ismini yazdırıyor.
\'de karakteri olarak bir kaç dedikodu da oluşsa da dürüst fan sitesi olarak hepsinin asılsız haber olduğunu ve şuan ki oyuncularımızın hiç bir karakteri hakkında detaylı bir bilgi olmadığını söylemek zorundalığında hissediyoruz. Bir kaç dizi projesinde yer alan oyuncumuzun en çok göz önünde bulunduğu dizinin Kurt Seyit ve Şura, olduğunu biliyoruz. Burada ki karakteriyle büyük bir adım attığını ve oyunculuk kariyerinde artık bir kademe atladığını düşünüyoruz.
\' projesiyle umarız ki aynı başarıyı gösterebilir. Koç, 1988 yılında, İstanbul\'da, doğdu. Kendisi eğitimini en üst düzeyde gerçekleştirmiş ve hayatta her zaman eğitimin şart olduğu görüşünü savunmuştur. Halkla ilişkiler bölümünden mezun olsa da, yurt dışında gördüğü professional oyunculuk kariyerine büyük adım attı. Bir çok reklam projesinde bulunurkan, dizi projelerinde de yer aldı.
Adı Yok Dizisi Oyuncusu Sümeyra Koç Bulunduğu Diziler ve Projeler
Etiketler: Adı Yok Dizisi, Adı Yok izle, Oyuncular, Sümeyra Koç Kimdir?
Dizi kadromuz git gide genişlemeye devam ediyor. Hazım Körmükçünün de yer alacağı dedikoduları şahsen kendisi tarafından onaylanmıştır.
de gayri meşru işlerle ilgilenen bir iş adamını canlandıracağı ve bu dizinin sürükleyiciğine hayran kalacağımızı söyledi. Emin ve net bir konuşma ile dile getirirken dizinin bence eski Kurtlar Vadisi havasını tekrar yaratabileceğini eğer ki insanlarımız bir şans vererek takip ederlerse kesinlikle hyal kırıklığına uğramamaksın dizimizin bağımlısı olacaklarını söyledi. Bu emin konuşma için ona teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Körmükçü, 1965 yılında, İstanbul\'da, köklü bir aile tarafından dünyaya gelmiştir. Babasının da tiyatrocu olması aile geni taşıdığı için onuda bu mesleğe itti ve babası kadar başarılı bir sanatçı olmayı başardı. Babasının gurur kaynağı olması herkese ilham verirken kendi kızı ise onda oyuncu olarak, hatta
oyuncumuzun sanat aşkı gerçekten saygı duyabilenilecek cinstendir.
1987 - Kavanozdaki Adam ( Burada sadece seslendirmeye katkıda bulunsada, kendisi harika da bir ses sanatcısıdır)
2001 - Dedem Gofret ve Ben Selim ( Ana karakterine can verdiği bir filmindir ve büyük ölçüde kendisine hayran bıraktırmıştır.)
Etiketler: Adı Yok Dizisi, Adı Yok izle, Hazım Körmükçü Kimdir?, Oyuncular
Efsanevi bir oyuncu iddaalı bir yapımla ekranlara geri dönüyor. Uzun zaman sessizliğini bozan Kerem Alışık,
projesiyle siz sayın seyircilerle yıllar sonra buluşuyor. Dizimizin belki en önemli haberlerinden birisi olması ve bizi ayrıca mutlu eden bu haber için projemizde en uygun isimleri ve yüzleri dizinin kaliteliği için gerçekten sağlam bir kadro seçtiklerini bir kez daha ispatlamış oldular. Dizi karakter isimlerinin iyicene ağırlaşarak ne kadar ciddi bir yapım olduğunu bence bu sezonun rating rekortmeni ve fenomen dizi haline gelebileceğine güvendiğim bir dizidir.
Alışık, 1960 yılında, İstanbul\'da, dünyaya geldi. Onun en büyük avantajı hepimizin efsanevi oyuncusu ve çoçukluğumuzda ona doyamadığımız Sadri Alışığın ve Çolpan İlhan\'ın, çoçuğu olmasıdır. Aile mirası olan oyunculuk ve sanat mesleğini onda sürdürmeye karar verdi ve bunda babası ve annesinin desteği olmadan asla yapamazdı, onlarda sonuna kadar destekleyerek büyük adımlar attı ve ilk yapımını da izlenme rekoru kırmıştı.
kadrosunda yer alan Alışığın, şuan karakteri belli olmasa da ileride açıkalyacağız.
1988 Ah Nalan Ah - Kemal ( İlk rol aldığı Film Oyunculuğa ilk adımını atarken en büyük heyacan duyduğu film olduğunu söyledi.)
2000 Dansöz - Zorro ( Seneristliğini ve yönetmenliğinin ilk deneyimini yaşamıştır)
2011 72. Koğuş ( Bu Filmden sonra ortalıklardan yok olmuş ve dizimiz ile tekrar büyük dönüş yapacaktır.)
Etiketler: Adı Yok, Adı Yok Dizisi, Kerem Alışık Kimdir?, Oyuncular
kadrosuna katılıyor. Hakan Eratik, sayılı oyuncularımızdan hariç dizi kadrosunda kesin olarak ismi anılan bir oyuncuydu. Bir çok yapımla dikkati üzerlerine çeken  eski vj, olan şimdik tam anlamıyla ünlü bir oyuncu olmayı başarmıştır.  Bir çok reklam filmlerinde de yer alarak artık yüzü tam anlamıyla tanınan oyuncumuz professional oyuncu hayatına geçiş yaparak halk tarafından çok beğenildi ve yapımcıların aranan yüzü oldu. Artık sürekli proje peşinde koşan oyuncumuza dizimiz hakkında teklif geldiğinde biraz tereddüt ile yaklaşsa da projeyi tam olarak anlamaya çalıştığında bu tutar ve uzun süreli olacağını düşünmesiyle yer almıştır.
Hakan Eratik, 1977 yılında, İstanbul\'da, dünyaya gelmiştir. Henüz daha genç olması ona büyük bir avantaj sağlıyor, diyebiliriz. Kendisi öncelikle sanat hayatına vjlık, ile başladı bu durum her ne kadar ön yardı ile yaklaşılsa da kendisine ait olan bu başarıyı sonunda ön planda olarak göstermiştir.
\'\'Adı Yok izle\'\' oyuncumuzun resimleri ile baş başa bırakıyoruz.
Etiketler: Adı Yok Dizisi, Adı Yok izle, Hakan Eratik Kimdir?, Oyuncular
Hem Şarkıcı hem de başarılı oyuncu güzeller güzeli Şevval Sam, dizimize ilk bölümden dedikodulara göre konu oyuncusu olarak katılacak.
projesinde özellikle onun adının anılması biz editörlerimizi çok sevindirdi diyebiliriz. Kendisinin dört, dörtlük sanatcı olduğunu biyografisinden bile anlayabilirsiniz. Tabi ki buna gerek olmayıp kendini ispatlamış üstün başarılı bir oyuncudur.  Şuan bütün oyuncularımızın canlandıracağı karakterler açıklanmadığı için maalesef ki dizi hakkında bilgi veremediğimiz gibi kişisel olarak bilgi vermek zorunda kalıyoruz, bu durum için çok üzgün olduğumuzu belirtmek zorundayım.
Şevval Sam, 11 Kasım 1973 yılında, dünyaya gözlerini açtı. İstanbul\'da, doğan oyuncumuz doğuma ve büyüme Türkiye\'nin, en güzel şehirlerinden birisinde hayatını sürdü. Eğitim yıllarında ki başarısıyla geleceğinde ne kadar başarılı olacağını göstermiştir. Bir çok bölümden mezun olduktan sonra kendisinin içinde ki tek istediği iyi bir sanatçı olmaktı, öncelikle buna oyunculuğuyla başlayıp sesinde ki titiz güzelliği de keşfedince albüme döktü ve onda tuttu. Şimdik ise
\' projesinde yer alırken, daha bir çok projeyle meşguldür.
Şevval Sam Yer Aldığı Bazı Film ve Dizi Projeleri
1993 Süper Baba - Deniz ( Bu karakteri ilk oyuncu deneyimi olsa da Fenomen dizi de bittiğine kadar yer alan oyuncumuz milyonlarca hayran kitlesine ulaşmıştır)
Etiketler: Adı Yok, Adı Yok Dizisi, Adı Yok izle, Adı Yok Oyuncuları, Oyuncular, Şevval Sam Kimdir?
Geniş ve sağlam oyuncu kadrosuna sahip olduğumuzu net bir şekilde açıklayabiliriz. Bunda diğer dizilere oranla ve sizin sayın seyircilerim...
Büyük bombalar patlamaya devam ediyor. Bu sene dizi sektörünün karışacağı daha şimdikten belli olmuştu. Bir çok dizi başlamadan biterken, ...
Karizmatik bir oyuncu ''Adı Yok dizisi'' kadrosuna katılıyor. Hakan Eratik, sayılı oyuncularımızdan hariç dizi kadrosunda k...
Hem Şarkıcı hem de başarılı oyuncu güzeller güzeli Şevval Sam, dizimize ilk bölümden dedikodulara göre konu oyuncusu olarak katılacak. '...
Pana Filminin herkes efsane bir yapımcı olduğunu diğer dizilerinde ki yapımlarından artık güvendiklerini biliyoruz. Bir çok fenomen yapıma...
Dizimizle ilk ismi anılan Orhan Kılıç , bunu da doğrulayarak resmi olarak ''Adı Yok Dizisi'' nin kadrosuna katılmıştır. Ken...
Adı Yok fan sitemiz tamamiyle dizi ile ilgili haberler yayınlamaktadır. Telif haklarına saygılı olup, bölüm yayımlanmaz. Herhangi şikayet veyahutta itiraz için lütfen mail atınız. 1 Hafta süre ile incelenip geri dönüş yapılarak, gerekli işlemler yapılacaktır. İletişim : blogsahibi1985@gmail.com
read more
save

0 comments

wees de eerste die commentaar geeft!

teken in of kom bij fanpop om uw commentaar toe te voegen